top of page

Vind hier alle
Makers klussen!

Makers Events werkt samen met de grootste festivals, toffe events en unieke locaties!

Bekijk onze planning en kom werken als Event bar / food medewerker, Medewerker bediening horeca of Event medewerker Op- en Afbouw. Tot snel!

Event Bar / Food Medewerker

Wil je in een food stand of food court werken op festivals en events? Dan zijn we op zoek naar jou! Wil jij werken bij de tofste festivals? Bij zijn is meemaken bij Makers Events! Je werkt in een jong en gezellig team in de horeca tijdens de grote en kleine festivals. Onze trainers zorgen dat jij alles leert om in de bar of food verkoop te werken. Bij ons werk je met vrienden in een gezellig team. Je hebt geen ervaring nodig om te beginnen. Geld verdienen, bij zijn én feesten? 

2

Medewerker Bediening Horeca

Ben jij iemand die graag verantwoordelijk is voor het serveren van eten en drinken aan gasten in een restaurant, café of een andere horecagelegenheid? Dan hebben wij genoeg klussen voor jou!

3

Event Medewerker Op- en Afbouw

Kom jij meebouwen aan evenementen bij Makers Events? Wij zoeken medewerkers die de schouders eronder willen zetten tijdens de op- en afbouw van onze evenementen.

Wil je lekker bijverdienen, verschillende evenementen mee op- en afbouwen en ook nog spierballen kweken? Dan zoeken we jou!

Paaspop.jpeg

Let's work
together!

bottom of page